Informatie voor pelgrims
Informatie voor pelgrims
Foto informatiestandVoor nieuwe pelgrims organiseren we verschillende keren per jaar infodagen. Ook kan je elke zaterdag terecht op het infopunt in Mechelen. En je kan boeken en gidsen aankopen in de pelgrimswinkel.

De volledige informatie op onze website is beschikbaar voor de leden van het Genootschap. Niet-leden hebben toegang tot een beperkte selectie. Hoe lid worden vind je hier.

In 2018 richt het Genootschap infodagen in op 17 november in Gent en op 8 december in Schoten. In 2019 gaan de infodagen door op 19 januari in Genk, op 16 februari in Leuven en op 16 maart in Brugge. Tijdens deze infodagen krijgen de deelnemers praktische informatie over de tocht naar Santiago, zowel te voet als per fiets. Je kan praten met "ervaringsdeskundigen” en ook de winkel is present. Op 2 en 3 februari 2019 kan je ons ook vinden op de Fiets- en wandelbeurs te Gent. Verdere informatie over deze infodagen vind je in onze activiteitenkalender

Foto bibliotheekIn de winkel vind je een breed gamma aan boeken over pelgrimeren, en ook een hele reeks gidsen over de verschillende pelgrimswegen naar Santiago.

Elke zaterdag staan op het infopunt vrijwilligers ter beschikking op ons secretariaat in Mechelen. Zij hebben ervaring met het pelgrimeren naar Santiago en delen deze informatie graag met jou. Je kan dan ook de bibliotheek raadplegen, gidsen inkijken en aankopen en je lid maken van onze vereniging.

Ook niet-leden kunnen terecht op de infodagen, in de winkel of op het infopunt. Al hopen we natuurlijk dat je lid wordt zodat we onze activiteiten verder kunnen uitbouwen.